Prezes Fundacji Angelica Jarosławska odebrała nominację do uhonorowania Pierścieniem Stulecia Niepodległości RP za działania w ramach programu Polska 3.0.

Angelika Jarosławska, koordynator programu POLSKA 3.0 i Prezes Fundacji Pamięci Polskich Pilotów Walczących w Kraju i na Obczyznie odebrała nominację do uhonorowania Pierścieniem Stulecia Niepodległości RP za działania w ramach programu Polska 3.0.

Pierścień Stulecia Niepodległości RP to projekt realizowany w ramach obchodów 100-lecia odzyskania niepodległości. Jest to wyróżnienie przyznawane przez Stowarzyszenie Wspierania Bezpieczeństwa Narodowego, honorujące zasłużone osoby na rzecz bezpieczeństwa Ojczyzny. SWBN chce honorować zwłaszcza osoby zasłużone dla bezpieczeństwa kraju, wnoszące istotny wkład dla dobra publicznego, rozwoju gospodarki oraz wizerunku naszej Ojczyzny. To wyraz szacunku, wdzięczności, a zarazem symbol uznania dla ich patriotycznej postawy. Pierwszym uhonorowanym ,,Pierścieniem Stulecia Niepodległości RP” został Pan Janusz Steinhoff.