Fundacja i film Dywizjon 303 wspierają aukcje charytatywne na Balu KRS Formoza

Fundacja zaprosiła zespół filmu Dywizjon 303 do wsparcia wydarzeń związanych z obchodami Święta Jednostki Wojskowej Formoza, aby swym kunsztem medialnym, doświadczeniem, sympatią fanów i przede wszystkim poświęconym czasem, wsparli prowadzenie aukcji charytatywnych, które stanowią najważniejszy punkt Balu.

W trakcie Balu z okazji Święta Jednostki dla obecnych i byłych żołnierzy oraz pracowników wojska, jak również gości i przyjaciół Jednostki Wojskowej Formoza oraz stowarzyszenia KRS Formoza odbyła się aukcja charytatywna na rzecz byłych żołnierzy i ich rodzin będących w potrzebie. Aukcję znakomicie poprowadził Antek Królikowski, aktor wcielający się w rolę Witolda Łokuciewkiego wraz z Angeliką Jarosławską i aktorką oraz piosenkarą Julią Wieniawą.
Zebrano ponad 40 000 złotych.
Rok wcześniej także nasz zespół poprowadził wielką aukcję charytatywną. Wtedy to ze znakomitym rezultatem aukcję przeprowadził Piotr Adamczyk wraz z Antonim Królikowskim. Wspierała ich na scenie Prezes Fundacji.